Site menu
Our poll
Ce Server Doresti Sa Facem!!!!
Total of answers: 37
Saturday, 2024-06-29, 7:25 PM
Welcome Guest

OGĂRARU, ANTI-PATRON - Counter strike

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
OGĂRARU, ANTI-PATRON
[McV]HbKGmDate: Tuesday, 2009-04-14, 11:17 AM | Message # 1
Sincer dar cateodata prea sincer=))
Group: Administrators
Messages: 71
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline

Lucian Marinof, **principal la Farul

Farul Constanţa are, în sfârşit, un nou antrenor, după ce Ion Marin şi-a dat demisia de mai bine de zece zile şi a rămas pe banca tehnică doar pentru a ajuta echipa până în momentul în

Liga 1

"Ogă" e jucătorul cel mai apropiat de ultraşii din Ghencea
OGĂRARU, ANTI-PATRON
Articol publicat de Florin Marian in Liga 1 | 14.04.2009 | 09:18
Flux RSS twitter Trimite prin Email Printeaza

George Ogăraru este unul dintre jucătorii cu personalitate puternică din echipa lui Marius Lăcătuş.

Iar în campania iniţiată de conducerea Stelei pentru susţinerea patronului, fotbalistul a refuzat să se supună „ordinului”. Ce s-a întâmplat mai precis? La meciul de acasă dintre Steaua şi Gloria Bistriţa, jucătorii stelişti au intrat pe teren cu un banner pe care se putea citi un mesaj pentru finanţatorul roş-albaştrilor: „Suntem alături de Gigi Becali!”. Singurul dintre elevii lui Lăcătuş care nu a pus mâna pe acel banner a fost chiar finul antrenorului, George Ogăraru! Fundaşul e cunoscut ca fiind un apropiat al ultraşilor stelişti, cei care îl contestă la fiecare meci pe Gigi Becali. Fotbalistul nu are nimic personal cu patronul echipei, ba chiar le-a mărturisit apropiaţilor că îl compătimeşte pe finanţator pentru faptul că se află la închisoare. Nu-l contestă pe OMUL Gigi, ci pe cel ce reprezintă de fapt patronul. Modul în care acesta a înţeles să-şi critice jucătorii şi modul în care se comportă cu unii dintre fotbalişti nu e agreat de Ogă, a cărui personalitate e recunoscută în vestiar. De fapt, el nu s-a aflat nici printre jucătorii stelişti care au apărut la OTV pentru a-l susţine pe Becali şi nici nu a fost printre fotbaliştii care au semnat o petiţie pro-Becali pe site-ul oficial al clubului!

Finanţatorul nu l-a avut niciodată la suflet

Ogăraru, ultimul produs 100% al clubului Steaua, a simţit de mai multe ori pe pielea lui criticile patronului sau când acesta îl lua peste picior. „Ogăraru e aşa, mai boem, mai citeşte cărţi, se crede mai deştept decât ceilalţi, decât noi”, spunea nu demult Gigi Becali într-o emisiune tv. Ultimele critici ale finanţatorului au venit chiar după partida de la Piteşti, când fotbalistul a ratat o lovitură de la 11 metri. „Când am văzut că bate Ogăraru mi s-a făcut frică. Ştiam că o să dea cu latul, o să facă talente de-astea”, a spus atunci Gigi, cu puţin timp înainte de a fi arestat.

Patronul împiedică transferul definitiv la Steaua

George Ogăraru e împrumutat la Steaua până la finalul acestui campionat, după care trebuie să revină la Ajax. În ultima vreme s-a tot vorbit despre posibilitatea prelungirii împrumutului său, dar Gigi Becali l-a cam luat din nou peste picior pe fotbalist. „Dacă Argăseală a spus că negociază pentru Ogăraru, aşa o fi. Poate se referă la faptul că face demersuri ca Ogăraru să vină gratis în Ghencea, altfel nu dau bani pe el! Cum să dau bani pe el?”, a spus cu puţin timp în urmă Becali.

„Interesul nostru pentru Szekely e clar”

Finanţatorul celor de la FC Timişoara, Marian Iancu, spune că va face Stelei o ofertă pentru mijlocaşul Janos Szekely, imediat ce echipei sale i se va ridica interdicţia de a face transferuri. „Interesul nostru pentru Szekely este cât se poate de clar. Dacă Steaua spune că e transferabil, voi face imediat o ofertă”, ne-a declarat ieri Iancu.

„Ceasul” a fost trimis la reparat

Ovidiu Petre se va opera cât de curând la menisc, în urma accidentării suferite în meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Deşi se părea că intervenţia chirurgicală va fi făcută în România, în cele din urmă, oficialii Stelei au decis ca „Ceasul” să fie operat în străinătate, urmând a fi aleasă o clinică din Italia sau Olanda.


Mai bine taci decat sa zici o prostie!!!http://onesti.ucoz.org/
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Tag Board
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Statistics