Site menu
Our poll
Ce Server Doresti Sa Facem!!!!
Total of answers: 37
Saturday, 2024-07-06, 12:59 PM
Welcome Guest

Lacuri si parcuri - Counter strike

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Lacuri si parcuri
[McV]HbKGmDate: Monday, 2009-04-13, 8:56 PM | Message # 1
Sincer dar cateodata prea sincer=))
Group: Administrators
Messages: 71
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Codrul secular de la Runc-Racova
Codrul secular Runc de langa comuna Racova, este o rezervatie naturala de circa 60 ha de padure de fag de 150 ani, cu diametre si inaltimi impresionante, unice in tara. In apropiere se gaseste un arbore ingemanat prin cresterea a doua specii diferite de fag: fagul obisnuit si fagul oriental. Cele doua specii se observa clar in coroana arborelui, mai ales prin aspectul diferit al fructelor.

Dealul Perchiu
Dealul Perchiu este o rezervatie naturala situata pe dealul cu acelasi nume (398 m altitudine) la nord de Onesti si acoperit cu paduri caracteristice silvostepei. Aici cresc arbori si arbusti termofili. In ansamblu, in pajistile si padurile de pe dealul Perchiu cresc circa 600 specii de plante cu flori, dintre care multe sunt rare in tara.

Lacul Balatau
Lacul Balatau este un lac de baraj natural care a fost declarat monument al naturii. Este situat la o altitudine de 530 m in Muntii Nemirei, la 3 km distanta de Salatruc. S-a format in 1883 datorita alunecarilor de teren si ploilor puternice si prelungite din timpul verii. In prezent, este foarte frecventat de pescari.

Lacul de acumulare de la Poiana Uzului
Si-a inceput formarea in 1972, in spatele barajului de beton in semicerc, inalt de 80 m, pentru a alimenta cu apa potabila si industriala judetul Bacau. Situat la altitudinea de 530 m pe Valea Uzului, pe care a acoperit-o pe o lungime de aproape 5 km, lacul are o suprafata de 335 ha si o adancime maxima de 75 m. A fost populat cu pastrav curcubeu si pastrav indigen. In amonte, se intinde Valea Uzului cu principalul ei afluent, populat cu pastrav, Valea Barzautei.


Mai bine taci decat sa zici o prostie!!!http://onesti.ucoz.org/
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Tag Board
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Statistics