Site menu
Our poll
Ce Server Doresti Sa Facem!!!!
Total of answers: 37
Saturday, 2024-07-06, 3:03 PM
Welcome Guest

Localizare part 1 - Counter strike

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Localizare part 1
[McV]HbKGmDate: Monday, 2009-04-13, 9:01 PM | Message # 1
Sincer dar cateodata prea sincer=))
Group: Administrators
Messages: 71
Awards: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Municipiul Onesti este situat în partea de est a României, în judetul Bacãu, la o distantã de circa 55 km fatã de resedinta de judet, municipiul Bacãu, si aproximativ 300 km fatã de municipiul Bucuresti, capitala tãrii.

Municipiul Onesti este legat de Bacãu prin Drumul European E572, care face de asemenea si legãtura cu vestul tãrii via Brasov. Legãtura cu nordul tãrii se face pe drumul E85 spre Suceava si E 583 spre Iasi.

Principalele legãturi feroviare sunt: spre vestul tãrii – Comãnesti – Tg. Mures, Comãnesti – Miercurea Ciuc – Brasov, spre sud – Adjud – Focsani – Buzãu – Bucuresti, spre nord – Adjud – Bacãu – Roman – Suceava, spre est – Adjud – Bacãu – Roman – Iasi

Aeroportul cel mai apropiat este la 50 de km de Onesti, la Bacãu si deserveste atât rute interne, cât si internationale.

Municipiul Onesti este situat pe terasa inferioarã a Casinului, în zona dintre râurile Oituz si Casin.

Ocupã partea sudicã a depresiunii Tazlãu – Casin, aflându-se la confluenta a patru râuri: Oituz – Trotus, Casin – Tazlãu, la întretãierea a douã drumuri comerciale: Adjud – Ghimes si Bacãu – Oituz, la latitudine nordicã 46015’’ si longitudine esticã 26045’’. Se învecineazã la sud-est cu comuna Stefan cel Mare, la nord-est cu comuna Gura- Vãii, la nord cu comuna Helegiu si comuna Bârsãnesti, la vest cu comuna Tg Trotus, la sudvest cu comunele Bogdãnesti si Pârgãresti. Suprafata totalã a municipiului este de 4367 ha. Podul terasei pe care este situat Onestiul este plat, la o înãltime relativã de 10 – 15 m fatã de râurile Casin si Oituz. Contunuare part 2


Mai bine taci decat sa zici o prostie!!!http://onesti.ucoz.org/
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Tag Board
Login form
Search
Site friends
  • Create your own site
  • Statistics